Certificacions Internacionals

Empresa pionera en la certificació de tots els seus processos i
productes

Alissi Bronte, S.L. és una empresa pionera en la certificació de tots els seus processos i productes. Totes les nostres certificacions es basen en els estàndards més alts internacionals com les Normes ISO, Normes UNEIX i Normatives tant Nacionals com Internacionals.

Basats en els controls més estrictes tant interns com a través d'unitats certificadores externes internacionals s'han aconseguit els màxims estàndards de sistemes de Qualitat , Gestió Mitjà|Medi Ambiental i I+D+i.

Però no només els nostres processos són avaluats, sinó que tots els nostres productes són examinats i catalogat des del seu origen, tant la matèria primera ecològica utilitzada com el producte acabat, catalogant la seva qualitat o la seva funció SPA.

Associacions internacionals i nacionals han reconegut la nostra tasca en la qualitat, el respecte al medi ambient i els productes orgànics i productes de SPA

Certificat de qualitat...

La qualitat és el nostre compromís. Realitzem una profunda selecció de les nostres matèries primeres perquè siguin naturals, eficaces, ecològiques i obtingudes de totes les procedències del planeta.

Tots els processos que realitzem ens permeten oferir als nostres clients una qualitat certificada internacionalment (UNEIX-EN-ISO 9001:08).

La certificació del Sistema de Gestió de Qualitat SGS ISO 9000 ens permet demostrar el nostre compromís amb la qualitat i satisfacció del client així com també el nostre compromís de millora contínua dels nostres sistemes de qualitat, integrant les realitats d'un món canviant.

Fins a la data, SGS és l'organisme de certificació internacional establert en més de 50.000 companyies mundials per aconseguir la certificació segons la norma ISO 9000, a més de 70 països.


Alissi Brontë està certificada per al Disseny, Fabricació i comercialització dels seus productes cosmètics.

La Qualitat del Producte és un requisit que entenem s'ha d'assegurar al client, Alissi Brontë és auditada per auditors externs independents per garantir la qualitat del seu sistema i capacitat per respondre adequadament als requeriments dels seus clients i aquesta Avalada pel Certificat de Gestió de Qualitat ISO 9001.

Respecte pel medi ambient...

 Comptem amb la Certificació Internacional de la nostra profunda cura i respecte amb el Medi Ambient. (UNEIX-EN-ISO 14001:04)

Tots els nostres processos es realitzen mitjançant amb el maximo respecte a la Naturalesa.

Alissi Brontë cuida el Medi Ambient per tu, perquè quan utilitzis qualsevol dels nostres productes sàpigues que nosaltres també ens preocupem pel nostre planeta i només treballem amb una màxima filosofia de Desenvolupament Sostenible.

ISO 14001 és una norma acceptada internacionalment que estableix com implantar un sistema de gestió mediambiental (SGM) eficaç. La norma s'ha concebut per gestionar el delicat equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció de l'impacte mediambiental.

Això significa que pot identificar aspectes del negoci que tenen un impacte en el medi ambient i comprendre les lleis mediambientals que són significatives per a aquesta situació. El pas següent consisteix a generar objectius de millora i un programa de gestió per assolir-los, amb revisions periòdiques per a la millora contínua. D'aquesta manera, podem avaluar el sistema regularment i, complint la normativa, registrar la companyia per a la norma ISO 14001.

És imprescindible que al client se li demostri que la forma de fabricació dels seus productes és respectuosa amb el Medi Ambient, i el consumidor deberia exigir a les empreses el demostrar-lo, com asi ho fa Alissi Brontë que és auditada per SGS que verifica el respecte al Mediambiental d'acord a la norma Internacional mes estricta ISO 14001, i per això Alissi Brontë, ostenta el Certificat Internacional de Gestió Mitjà|Medi Ambiental ISO 14001.

Pioners en Investigació, Desenvolupament i Innovació (I+D+i)

Alissi Brontë, és el Primer Laboratori d'Investigació Cosmètica a Espanya que ha estat avalat amb la Certificació UNE 166002 en l'obtenció de productes de I+D+i, productes d'Investigació i Innovadors amb eficàcia contrastada i comprovada.

Tots els nostres estudis d'Investigació es comprometen a l'obtenció dels productes més eficaços, treballant contínuament en l'Innovació de nous productes.

Alissi Bronté ostenta de manera pionera la prestigiosa Certificació de I+D+i, UNE 166.002.

Alissi Brontë cuida el Medi Ambient per tu, perquè quan utilitzis qualsevol dels nostres productes sàpigues que nosaltres també ens preocupem pel nostre planeta i només treballem amb una màxima filosofia de Desenvolupament Sostenible.


Alissi Bronte, S.L. és la primera empresa de cosmètics espanyola certificada per a la "Investigació, Desenvolupament i Innovació de productes d'alta cosmètica científica i maquillatge professional"

El qual és una base per a nosaltres fonamental, doncs és la forma més clara de demostrar als nostres clients que el Laboratori de I+D+i d'Alissi Bronte els crea els millors tractaments per a la seva pell, aconseguint productes nous, innovadors i de la major eficàcia.


A través d'aquest Certificat Alissi Bronte els nostres Laboratoris de I+D+i se situen al nivell més alt internacional per a la contínua investigació de productes innovadors i eficaços per a la seva pell.

 Alissi Brotne és la primera empresa de cosmètics espanyola certificada per la Norma 166.002 per a la Investigació, Desenvolupament i Innovació de Maquillatge dermatològic i cosmètics científics.

Alissi Brontë. fidel a la seva filosofia de Qualitat i Productes Naturals i Ecològics va un pas més endavant en les Certificacions de tipus Ecològic, desenvolupant les seves pròpies plantacions ecològiques, utilitzant les millors matèries primeres conreades en agricultura ecològica perquè els nostres productes tinguin la màxima puresa natural.

Resultat de la nostra filosofia d'utilitzar cultius ecològics hem obtingut la Certificació del Consell d'Agricultura Ecològica de la Regió de Múrcia.

L'Agricultura Ecològica també coneguda com a biològica o orgànica, és una forma de conrear i cuidar la terra de manera respectuosa amb la Naturalesa, sense utilitzar productes químics tòxics (abonaments|adobs, pesticides, herbicides, etc.); sense llavors modificades genèticament (els dits transgènics o OGM); sense forçar els cicles de fertilitat. La seva finalitat és obtenir plantes sanes, en el seu punt de maduresa, amb tota l'aroma, la textura, amb tota la vitalitat i totes les propietats d'una vegetació saludable.

Les nostres instal·lacions ostenten el certificat d'"Agricultura Ecològica" que garanteix que els productes són d'Agricultura Ecològica o Biològica.

Alissi Brotne conrea les seves pròpies plantes ecològiques per obtenir els extractes, olis i actius naturals i ecològics més efectius i saludables per a la seva pell.

La nostra aposta pel benestar... UN FUTUR

Ajudem a investigar per al benestar.

Recolzem en productes seriosos i beneficiosos per a la nostra salut.

Pertanyem a la important associació de SPA i a Thalasoterapia.

Des de 1991, l'Associació Internacional de Spa ha estat reconeguda mundialment com l'organització professional i la veu de la indústria del spa, que representa a més de 3.200 instal·lacions de salut i benestar i els proveïdors a 83 països.

Els seus Membres inclouen l'àmbit complet de l'experiència de spa: metges, instructors de salut, nutricionistas, terapeutes de massatge i creadors de productes cosmètics SPA.

Els avenços de l'ISPA la indústria del balneari, proporcionant inestimable oportunitats educatives i de creació de xarxes, la promoció del valor de l'experiència de spa i parlar com la veu autoritzada per fomentar el professionalisme i el creixement.

L'organització "Internacional SPA Association" regula els autèntics productes amb benefici SPA, és per això que Alissi Bronte és membre de l'esmentada associació, oferint als nostres clients autèntics productes SPA.

Alissi Bronte també disposa de Certificacions com a:
 

Respecte pels animals...
No utilitzem ni realitzem cap assaig amb animals.

Recolzem la defensa i benestar dels animals en general.

Preocupació per una vida sana... TOTS ELS DIAS

Els nostres perfums naturals...

El prestigi de l'Alta cosmètica Natural amb ingredients Ecològics.

la teva marca es Alissi Brontë...

Per la teva salud... Pel planeta.