Filosofía - Alissi Brontë

El prestigi de l'Alta Cosmètica Científica Natural amb ingredients
Naturals, Orgànics i Ecològics

¿Per què utilitzar els productes d'Alta Cosmètica Natural Alissi
Brontë
?

És una cosmètica natural per a la pell, amb major eficàcia i efectes
duradors.

Utilitzen les tècniques d'investigació més avançades  per obtenir de la naturalesa els ingredients que major benefici aporten a la pell a través del seu Laboratori certificat
(Certificat Registre, Agemed, núm. 01483CS).

Experiència durant més de 27 anys.

Extraordinària Qualitat certificada (Certificat ISO 9001, SGS,
núm. ÉS 07/4519).

Respecte al Medi Ambient certificat (Certificat ISO
14001, SGS, núm. ÉS 08/5418).

Plantacions Ecològiques certificades
(Certificat C.A.E., núm. MU-0032/09/PÀG.).

Investigació i Desenvolupament certificats
(Certificat N'UNEIX 166002, SGS, núm. 09/6942).

Els seus extractes vegetals i olis essencials contribueixen a la regeneració cel·lular i rejoveneixen la pell.

Gamma professional completa de protocols, tractaments i rituals.

Si cerques una cosmètica... Sense...

Olis minerals

Parafines

Parabens

Colorants sintètics

Perfums artificials

Composts alliberadors de formol

Experimentació sobre animals

Radiacions

Contaminació al Medi Ambient

PABA (acido paraamino-benzoic)

OMG (organismes modificats genèticament)

i Amb...

Certificat de Qualitat

Certificat de Medi Ambient

Certificat Ecològic

Aigües florals

Olis Essencials purs

Plantes Medicinals Ecològiques

Sucres naturals

Efecte protector i autoregulador de la pell

Efecte rejoveniment visible i durador

Productes bioactius que aporten bellesa, benestar i salut

 

La teva marca és Alissi Brontë... Per la teva salut... Per la teva
bellesa... Pel planeta...

 

Perquè creem una Filosofia a Alissi Brontë?

A Alissi Brontë s'aposta per la riquesa de la naturalesa, on hi ha tots els principis actius inimaginables de forma natural, no creiem en la utilització de composts químics artificials ja que la riquesa de la naturalesa ens ofereix els ingredients de més qualitat i efectivitat per a l'àmplia gamma dels nostres productes obtenint uns resultats extraordinaris que es poden comprovar.

Des de l'antiguitat es van usar els extractes naturals i els olis essencials per curar, protegir i prevenir símptomes a la nostra pell. Alissi Brontë utilitza en la seva formulació aquests mateixos extractes naturals i olis essencials, però amb una sinergia especial, ja que podem utilitzar la tecnologia més avançada per cerciorar-nos de la seva màxima efectivitat, d'aquesta manera aconseguim unir Natural i Innovació a tots els nostres productes.

Aquesta filosofia nostra, al llarg de més de 25 anys, ens ha permès obtenir nombroses distincions i premis que avalen els nostres productes i el més important per a nosaltres, clients satisfets a tot el món.

Com diferenciar una empresa de fabricació natural i artesanal d'una empresa de fabricació artificial?

 És imprescindible que al client se li demostri la forma de fabricació dels seus productes, és pràcticament impossible que una empresa que es consideri natural o artesanal no posseeixi un Certificat de Gestió Medi Ambiental ISO 14001, ja que no respectarà ni el Medi Ambient.

Com diferenciar una empresa de productes de màxima qualitat d'una empresa de productes deficients?

La Qualitat del Producte és un Requisit mínim que s'ha d'assegurar al client, avui en dia es pot auditar i certificar i per això Alissi Bronte disposa del seu Certificat de Gestió de Qualitat ISO 9001.

 Com diferenciar si els productes són SPA?

L'organització "Internacional SPA Association" regula els autèntics productes amb benefici SPA, és per això que Alissi Bronte és membre de l'esmentada associació, oferint als nostres clients autèntics productes SPA.

Com diferenciar la cosmètica Natural dels productes químics?

No és fàcil per al consumidor obtenir una certesa de la naturalesa dels productes, actualment són moltes les empreses les que declaren que la seva cosmètica és natural, però Són reals aquestes afirmacions?

A tots els productes cosmètics apareix una llista d'ingredients INCI que és estrictament real amb la composició del producte i que apareix en ordre de major a menor contingut.
El client ha de ser crític amb aquesta llista d'ingredients i observar que la majoria d'ingredients d'aquest llistat han de ser extractes vegetals ("extract") i olis naturals i essencials ("oil"), sol així pot assegurar-se de la naturalitat del producte.
A més s'ha de fixar en les especificacions de l'etiqueta, on apareixen els símbols que qualifiquen al producte i que són sotmesos a legislació i per tant ens serveixen d'una real qualificació de les especificacions de l'esmentat producte, en ells podrà veure el símbol de "no testat en animals", el de "productes vegetals i ecològics" i els "productes SPA", com l'especificació "Sense perfums sintètics".
No et creguis totes les informacions d'un producte cosmètic que afirmi ingredients naturals, exigeix a la marca que et certifiqui la qualitat i a la naturalitat dels seus productes 

Per la teva salut... Pel Planeta

Alissi Brontë

Filosofía Cosmética Natural