Història d'exit

Alissi Brontë remunta el seu origen a l'any 1969 quan la seva fundadora, Alicia Pérez-Aragó i el seu espòs el Dr.Sanchez-Conejero,prestigioso cirujano,inauguran a Múrcia el primer Institut de Bellesa pensat per a la dona. El 1970 "Alèxia" es converteix en la primera Acadèmia de Formació de futures professionals esteticistes a la regió de Múrcia.

Anys més tard, és homologada pel Ministeri d'Educació i Ciència, sent reconeguda al Butlletí Oficial de l'Estat. Per llavors, l'Acadèmia compta ja amb milers d'alumnes i disposa d'àmplies instal·lacions, convertint-se així en una de les escoles més modernes i avançades de l'època. Tota aquesta experiència en la formació de professionals i en el coneixement de les seves necessitats serà fonamental en el desenvolupament posterior dels productes.

Després de milers de quilòmetres recorreguts per tot el món, anys d'investigació a la recerca dels últims productes, tractaments i tècniques de bellesa integral, i com a resposta a les necessitats de les professionals de l'estètica, neix en 1982 Alissi Brontë. És el començament del que serà la firma d'Alta Cosmètica Científica Natural, més avançada, sempre a l'avantguarda de la bellesa, rigorosament controlada, pionera en investigació i en desenvolupament de noves fórmules.

L'any 1994 es converteix en societat (corporació) formant part de la mateixa els seus tres fills. Mariano Sanchez, llicenciat en ciències economicas i empresarials i en microbiologia industrial; Sylvia Sanchez, professora d'estetica i especialista en màrqueting i Tamara Sanchez, en gestió de recursos humans i supervisora dels Laboratoris d'Investigació, formant un equip fort en totes les àrees de l'empresa.

Alissi Brontë molt aviat va estendre les seves activitats a la resta de la península i el 1998, com a empresa consolidada amb una gamma completa de tractaments cosmètics i maquillatge, s'incorpora al mercat internacional. Actualment, Alissi Brontë és present en països dels 5 continents: Itàlia, Portugal, Grècia, Polònia, Anglaterra, Mèxic, Rússia, Ucraïna, Tunis|Tunísia, Turkmenistan, Malàisia, Taiwan, Corea, Slovenia, Singapur... i la nostra firma és traduïda a més d'11 idiomes, adquirint un notable prestigi internacional.

Poques empreses al món tenen una història d'èxit com la nostra, ja que en aquests 27 anys hem transformat un petit laboratori nascut al sud-est d'Espanya, en una empresa líder al sector cosmètic de reconeixement mundial. Dinamisme i flexibilitat, vocació de creixement i de lideratge, innovació i desenvolupament, prudència en riscs i fortalesa financera són els trets amb què va néixer la nostra empresa i que hem sabut mantenir fins avui.