Laboratori Alta Cosmètica Natural i Maquillatge Professional

Els laboratoris ALISSI BRONTË es caracteritzen pel continu procés d'investigació i desenvolupament dels productes cosmètics científics més avançats.

A través del perfecte coneixement de les matèries primeres més efectives utilitzades internacionalment, són seleccionats els components naturals més eficaços per a cada tipus de fórmula.

Tots els processos productius i les matèries primeres utilitzades estan avalats pels controls de qualitat més rigorosos.

Els Laboratoris ALISSI BRONTË estan autoritzats per la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris i pel Ministeri de Sanitat i Consum per a la Fabricació, Control i Magatzem de Productes Cosmètics i desenvolupa els sistemes més avançats en el compliment de les normatives tècnic-sanitàries més exigents a nivell mundial.

Tot això, garanteix als professionals que utilitzen els nostres productes de Cosmètica i a Maquillatge l'èxit i la solució definitiva per als seus clients. Perquè des de fa més de 25 anys Alissi Brontë escolta i respon als problemes de bellesa de milers de dones del món sencer.