Pregunta

Porto diversos anys usant la seva crema enfortidora de pestanyes, REPAIR CREAM, i en el centre de cosmètica on el compro sempre, m'han dit que ha canviat el format i ara ve en combinació amb la màscara de pestanyes negra i que no hi ha possibilitat de comprar, unicamente la crema enfortidora, Podrian informar-me de si hi ha algun centre a Madrid on pugui trobar la crema en el format antic? D'altra banda, visitant seu pagina web, he vist que es pot comprar per internet, però no trobo aquest producte, Existeix la possibilitat de comprar-lo per internet? em resultaria molt còmode. <br/> <br/> <br/> Avís legal | Accessibilitat | Sobre el web | © Generalitat de Catalunya

Respecte a la nostra Botiga OnLine: està dissenyada per donar un millor servei en aquelles zones del món on no hi ha una xarxa dels nostres productes i només està disponible perquè realitzin comandes distribuïdors i professionals del sector. Si desitges adquirir algun dels nostres productes, t'has de dirigir a un Centre de Bellesa especialitzat amb productes Alissi Bronte.

Respecte al nostre producte REPAIR CREAM, efectivament, en l'actualitat ve en un nou format al costat de la Mascara de pestanyes VOLUME LASH. També aquesta té disponible un envàs que porta els dos productes de tractament per a les pestanyes, és dir en un costat tens la crema REPAIR CREAM i en l'altre un meravellós GEL per aplicar pel dia i aconseguir que creixin.

Ambdós productes en combinació formen el tractament perfecte perquè les teves pestanyes lluin boniques, fortes i voluminoses.

El nostre distribuïdor de zona també pot informar-te sobre altres Centres de Bellesa propers al teu domicili que disposin dels productes d'Alissi Bronte.

< < Ver todos Preguntas Frecuentes

< < Haga una pregunta